Home | Producten | Diensten | 2de Hands | Nieuws | Beurzen | Contact
industriële koffiemolen,koffiebrander,machines koffiebranderij, koffie verpakking, koffie transport- en opslagsysteem, koffie silo koffie
Producten: Dalla CorteDe familie Dalla Corte is sinds meer dan 50 jaar actief in de ontwikkeling van espressotoestellen. In 2001 stichten vader en zoon hun eigen firma Dalla Corte, met sociale zetel in Milaan en veroveren zij de wereld met hun revolutionaire semi-automatische espressotoestellen, Evolution, proof of taste.

Dankzij de ontwikkeling van innoverende technieken, zoals onder andere een perfecte temperatuurstabiliteit, volledig onafhankelijk functionerende groepen en een on line controlesysteem, leveren deze toestellen het bewijs van smaak, de « proof of taste » zoals hun serie 20.03 terecht wordt genoemd. Het resultaat is de aflevering van een ultieme espressokop, met constante smaak en een perfecte extractie.
 
In samenwerking met Mahlkönig, de specialist in molens, werd een systeem ontwikkeld, waarbij de molen met het grind on demand principe, optioneel aan het espressotoestel kan gekoppeld worden. Daardoor worden de maalgraad en de maalhoeveelheid automatisch  bijgestuurd. Hierdoor kan het espressotoestel door verschillende personen worden bediend en kan toch steeds een espresso met eenzelfde contstante smaak en dezelfde karakteristieken worden afgeleverd. Het espressotoestel wordt zodoende onzichtbaar volautomatisch en behoudt tegelijkertijd haar semi-automatische karakter.

Omwille van hun unieke troeven, werden de toestellen van Dalla Corte dan ook geselecteerd als wedstrijdtoestel voor het Belgische Barista Championship.
De toestellen van Dalla Corte zijn bestemd voor espressobars, hotels, restaurants, horecazaken, barista’s, kortom voor elke espressofanaat. Zij zijn verkrijgbaar met een, twee, drie en vier groepen. 

Contactgegevens:

Ingrid Bogaert
Gsm: +32 (0)477 20 83 03
Tel: +32 (0)52 49 90 70
Email: ingrid.bogaert@schuilenburg.com
Meer info...


Onze service
Via onze specifieke onderhoudscontracten, opgesteld op maat van de
klant, kan een degelijke service na verkoop in België en GH Luxemburg worden aangeboden. 
Vermits een perfecte kop koffie rechtstreeks aan de optimale werking van uw espressotoestel is gelinkt, bieden wij U een 24/24 uur onderhoudsservice aan via onze eigen technische dienst.
Met het optionele gsm-modem systeem, wordt een eerste lijnshulp mogelijk. Via een online controlesysteem, kan de technicien de eventuele alarmen onmiddellijk inlezen en oplossen, dit onafhankelijk van tijd en plaats.
De technicien hoeft zich dus niet steeds te verplaatsen wat uiteraard kostenbeparend werkt voor de eindklant.
Laat U informeren over onze onderhoudscontracten.

Op regelmatige tijdstippen organiseren wij in onze demonstratieruimte tevens espresso en latte art workshops onder leiding van nationale en internationale barista-specialisten.

Producten 
Probat
Mahlkönig
Ditting
Dalla Corte
Ica
Kees van der Westen