Home | Producten | Diensten | 2de Hands | Nieuws | Beurzen | Contact
industriële koffiemolen,koffiebrander,machines koffiebranderij, koffie verpakking, koffie transport- en opslagsysteem, koffie silo koffie
Producten: MahlkönigIs marktleider in de fabricage van professionele koffiemolens, voornamelijk voor het malen van koffie maar ook voor andere producten zoals peper, kruiden en bepaalde chemische grondstoffen. 
De specialiteit van Mahlkönig is de vervaardiging van winkelmolens, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en capaciteiten naargelang de maalsnelheid, gemeten in aantal gr/min. Mahlkönig kan u eveneens de juiste maalschijven leveren voor diverse toepassingen en maalfijnheden.
Naast de winkelmolens zijn er de modellen specifiek voor de horeca, meer bepaald de single espresso grinder K30ES en de twin espresso grinder K60ES. Ze zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden en uitermate geschikt voor koffie- en espressobars.
Specifiek afgestemd op de kleine en middelgrote branders zijn er de industriële molens DK15 en DK27. Ze zijn niet alleen zeer veelzijdig maar ook efficiënt met een mogelijke capaciteit van 120 kg tot 400 kg. Deze molens produceren zeer weinig geluid en met speciale maalschijven is het ook mogelijk om andere voedingswaren zoals kruiden en granen te malen.
Daarnaast vervaardigt Mahlkönig ook machines om te raspen (kaas, noten, amandelen).
Zeker het vermelden waard zijn tenslotte de molens die kunnen worden geïntegreerd in de volautomatische espressomachines en de gestroomlijnde koffieverkoopbussen, verkrijgbaar in verschillende maten en designs.
Meer info...


Onze service
Onze eigen technische dienst verzorgt de installatie van uw molen In België en Gh Luxemburg en garandeert u de hoogst mogelijke beschikbaarheid van uw machines door een uitstekende onderhoudsservice. Laat u informeren over onze onderhoudscontracten.  

Producten 
Probat
Mahlkönig
Ditting
Dalla Corte
Ica
Kees van der Westen